top of page
Groepsfoto De Lochtetocht.jpeg

Over Ons

Wij zijn een groep van 8 vrienden uit Esch, die besloten hebben om 15 t/m 20 juli van Texel naar Esch te lopen voor het goede doel. We gaan ons inzetten voor het goede doel en hebben KWF Kankerbestrijding gekozen als organisatie. De reden is eenvoudig: wij vinden dat er te veel mensen overlijden aan kanker, en daarom willen wij ons steentje bijdragen om nog beter onderzoek naar kanker mogelijk te maken.

Onze tocht van Texel naar Esch is maar liefst 185 kilometer en we gaan dit in 6 dagen volbrengen. Onderweg zullen we overnachten op plekken die we tegenkomen. Maar er is een extra uitdaging aan deze tocht toegevoegd: challenges. Deze uitdagingen zijn bedoeld om onze reis zwaarder, uitdagender, leuker en soms ook moeilijker te maken. Wat deze uitdagingen zijn, wordt bepaald door jou - door te doneren op een specifieke challenge. Meer informatie hierover vind je onder het kopje 'Doneren'.

 

Aarzel niet en ga snel naar het kopje 'Doneren' om een donatie te doen! Hoe meer geld we kunnen inzamelen, hoe meer impact we kunnen hebben op het onderzoek naar kanker.

Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen kanker.

bottom of page